چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

استقرار جنگنده‌های اف-۱۶ ترکیه در آذربایجان

استقرار جنگنده‌های اف-۱۶ ترکیه در آذربایجان جنگنده‌های اف-۱۶ ترکیه برای اجرای یک رزمایش وارد جمهوری آذربایجان شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر ترکیه، امروز خبر داد که جنگنده‌های اف-۱۶ این کشور وارد آذربایجان شده است.

طبق این گزارش، این جنگنده‌ها در راستای شرکت در رزمایش زمینی و هوایی مشترک میان دو کشور به نام «عقاب آذربایجان و ترکیه ۲۰۲۰» وارد آذربایجان شده‌اند.

در این گزارش اشاره شده است که آذربایجان در یک مراسم نظامی از ورود این جنگنده‌ها به خاک خود استقبال کرده است.

آناتولی همچنین گزارش داد که رزمایش هوایی در باکو، نخجوان، گنجه، کردامیر و یولاخ تا تاریخ دهم ماه آگوست ادامه خواهد داشت این در حالی است که مانور زمینی در تاریخ پنجم ماه آگوست به پایان خواهد رسید.

در همین ارتباط، رزمایش مشترک نیروهای مسلح آذربایجان و ترکیه از تاریخ بیست و نهم ماه جولای جاری آغاز شده است و به مدت سیزده روز ادامه خواهد داشت.

آناتولی در ادامه گزارش داد که در این مانور نظامی، آمادگی جنگنده‌ها، نیروهای نظامی دو کشور مورد آزمایش قرار خواهد گرفت.

این خبرگزاری همچنین گزارش داد که در این رزمایش تیراندازی از خودروهای زرهی و همچنین شلیک با توپخانه، خمپاره به اهداف فرضی صورت خواهد گرفت.

این مانور نظامی در حالی برگزار می‌شود که دو کشور آذربایجان و ارمنستان از روز ۱۲ جولای و به دنبال حملات توپخانه‌ای نظامیان ارمنی به مواضع آذربایجان در ناگورنو-قره باغ شاهد تنش بوده‌اند.

 

آنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار